Brødet bliver lavet i en gryde – altsåbagt i en gryde – og det kanbages i ovnen eller på grillen. Stil en støbejernsgryde – eller en anden gryde der kan tåle varme (ogsåhåndtagog låg) – ind i ovnen
Rør alle ingredienserne sammen med en gaffel eller grydeske – den skal være våd og klistret. Når du tager dejen ud, så pas på med at sætte skålen for hårdt på bordet – du kan risikere at slå luften ud af den
det er ikke morfars opskrift, men det er verdensbedsterugbrød, så vi laderbare som om. Her ses min morfar i gang med sit arbejde som rugbrødsbager på HollandskeMølle i Helsingør
Den kan hæves ved stuetemperatur, men den kanogså hæves i køleskabet. MadbloggerenogamatørkokkenMaxRasmussenhar i Go' Morgen Danmark vist hvordanmanlaververdensbedstebrød
Når brødet er færdigt, tages det ud af soen/gryden ogkølesaf på rist. "Verdensbedstebrød" blev serveret for min mandog mig til morgenmad en weekend, vi var på besøg hos min mands bror og kæreste, og det ER virkelig et af de bedstebrød, jeg længe harsmagt
Når brødet er bagt færdigt vendes det ud af gryden ogkølesaf på en rist i ca. Da det nu var blevet min tur til attagemorgenmad med på arbejdet, synes jeg at jeg selv ville bagenoget lækkert brød
Det er efterhånden længe jeg har gået og pønset på atafprøve "verdensbedstebrød", især da Klidmoster lavede det i nogle mål der lige passer til min Le Creuset var det jo oplagtat få det bagt
Fundet på KvalimadGærmængdenpasser - mankan eksperimentere med melsammensætningen (her hvedemel og knækkede hvedekerner + birkes) og der er intet arbejde i det
Alleandre end mig harlavet dette brød (inclusive konen), og så tænkte jeg at hvis det både er godt og nemt, og hvor prisen er, at det tager lidt tid, er det meget godt i harmoni med den måde, jeg kan lide atlavemad på - så prøves skulle det
Lad dejen stå i en boks i køleskabet i ca. Hemmeligheden skulle være den lange hævetid ogatbagebrødet i en varm gryde, som skulle hjælpe brødet med at holde fugten og blive luftigt og få en lækker sprød skorpe
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.