Skrub kartoflerne og skær derefter riller med ca. Peberfrugt hakkes fint, og artiskokhjerter skæres over på midten, de to svitses med på panden sammen med timian
F. o. r. d. i. j. e. g. v. a. Å. h. u. s. w. k. n. ,. l. f. å. t. p. m. M. y. æ. ø. b. D. c. R. J. -. V. (. 2. ). 1. 3. C. L. S. A. B. T. P. 0. H. 4. 5. O. q. E. ½. N. 8. K. Æ. I. U
I den originale opskrift pensles kartoflernemed smeltet smør, så det kan man jo gøre som man vil. Den består i al sin enkelhed af kyllingebryst som er penslet med karrypasta og stegt i ovnen
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Stuff hver slids med en skive mozzarella ost, halv drue tomat og en basilikum blade. Placer kyllingebryster i en bageform, der er blevet belagt med non-stick bagning spray
Hvorom alting er, så er æblerne hermed lavet, fotograferet og spist. Hasselback karamel-æbler m. Skil rillerne ad med skeen og sørg for der kommer sukrin/smør imellem lagen
Fyld rillerne med flødeost. Filetterne lægges i et ildfastfad, smurt med olie. I hvert stykke kyllingebyst skæres dybe riller på tværs – det er vigtigt at man ikke skærer helt igennem
Bagte kartoflermed broccoli og cheddarost. Men nu er jeg tilbage igen med en opskrift, der passer meget godt til det efterår, der så småt begynder at indfinde sig efter en fantastisk sensommer
Nu nærmer tiden sig, hvor du ikke længere kan servere nye kartofler, så det er nu der skal hives opskrifter op på kartofler, hvor det er i orden at kartoflerne behandles noget, og ikke bare står i sig selv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.