Champignon og hvidløg ristes i olie og tilsættes sherry eller portvin, og det giver champignons en helt særlig smag, der passer rigtig godt til kylling, svinekød og oksekød
Jeg plejer at vælge et ildfast fad hvor der kun lige kan være de kartofler i som der brug for. En tommelfingerregel er at du dækker fadet med hele uskrællede kartofler i ét lag, så passer mængden også når de er skrællet og i skiver
Fyldte champignoner, der får tænderne til at løbe i vand – Mums. Normalt bliver champignoner serveret som en ingrediens i salater, farsretter, saucer og lignende, men i denne opskrift er de hovedbestanddelen
Milena har allerede en rigtig fin opskrift med fyldte champignoner, men man kan jo komme en hel masse sjove ting ned i sådan nogle lækre ovnbagte champignoner, så jeg tænkte det var ok jeg også prøvede lykken
Svampesæsonen er startet. Det er så lækkert og min mor og jeg startede godt ud med denne nemme ret. Ingredienser250 g Kantareller1 løg1 fed hvidløg1/2 dl fløde1/2 dl hvidvinSaltPeber(man kan også tilføje 150 g squash)Rens svampene
Fjern stilken fra champignonerne og udhul den let, men pas på de ikke flækker. champignoner1/2 squash, meget finthakket i tern100 g. Kom champignoner i et fad, og kom dem i ovnen 15-20 minutter ved 200 grader
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.