Afpuds svinemørbradenog skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Kartoflerne er forkogte, og det giver dem en rigtig lækker blødhed, når bacon afgiver smag ned ifadet
Citrusfrugterne smager fantastisk sammen medfetaostenog den lidt salte oliven. En hverdagsmåltidmed farver, kulør og god smag, som gør hverdagsmaden lidtmindrekedelig
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. l. e. n. k. o. d. t. r. s. f. a. v. …. m. ,. g. c. h. p. å. G. j. b. O. u. F. (. 4. 2. ). 0. æ. y. 1. ø. 5. ½
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. G. n. o. c. h. e. r. a. f. m. b. s. l. u. t. v
Svits koteletterne på en brændvarm pande ilidt smør, læg dem derefter i et ildfastfad. Tilsæt derefter de hakkede tomater, paprika, chili, basilikum, cocktailpølser, den stegte bacon, fløde og peber (hold igenmed saltet)
i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. s. u. p. e. r. k. ø. ,. l. t. o. g. d. y. f. a. A. B. z. M. m. b. å. v. h. D. æ. (. c. 1. ). L. 4. j
Salaten består af bulgur, der er vendt med sprøde, friskbælgede ærter, syrligt-sødekirsebær, karamelliserede rødløg, cremet fetaog masser af citronogfriskpersille
Vi synes at gulerodsfritter er rigtig lækre og gerne med en hjemmelavet aiolitil- eller som her lavet til en lun salat med sprøde balsamicobagte rødløg ogfeta
Skyld spinaten, vend den idressingen, og læg den på et stort fad. Der er nogetmed jordbærrenes sødme, spinatens syre, fetaens fedme og løgenes bid, der bare spiller
Efterfølgende er vi blevet helt pjattet med de rødløg, og de kan helt sikkertpifte enhver salat op. Ideentil de syltede rødløg kom efter at have lavet dem til en weekendret med dådyr
Krydr med tørret timian, salt og peber. Dup koteletterne tørre med et stykke køkkenrulle. Masser af champignoner, masser af sovs og gerne lidt ost, så er den helt klart hjemme
Den rullede mørbrad brunes på alle sider på panden, ogligges derefter i et ildfastfad. Dagens menu tog udgangspunkt i en svinemørbradoglidt røget svinemørbrad
Mulighederne er mange, ogtilmeduendeligehvis du altså er til syltede rødløg. - et lækkert tilbehørSom kan give et uimodståeligtog lækkert twisttilrigtig mange ting - eksempelvisidinsandwich, som tilbehørtildit kød, din ost eller som ekstra spicei en pastasalat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.