J. e. g. f. å. r. i. k. l. a. v. t. m. n. d. o. ,. s. æ. p. u. b. ø. y. P. h. M. j. c. B. O. S. 5. -. N. ). D. K. (. 3. 4. 7. 0. 1. +. ½. 2. T. E. G. H. R. /. V. I. A. C. F. U. L. z. ) g
I dag skulle vi så have flæskesteg, og da der var tid til det, blev den langtidsstegt over 3 timer - nu er det jo ikke jul, så jeg lavede lidt efterårstilbehør til
N. u. e. r. d. t. v. a. æ. l. i. g. o. p. O. m. f. å. s. k. n. j. M. h. H. L. I. b. ,. y. ø. J. (. ). S. D. 2. 0. A. 9. 6. 3. -. 5. 7. K. 1. E. c. T. ". C. 4. P. W. w. 8. G. B. V. z. U. R. F. |. ) l
Fransk, når det er bedst eller tæt på. Der kommer nu en del gode retter fra baguette-landet, og coq au vin er helt sikkert én opskrift, man skal have på efterårsrepertoiret