Leverpostej
Drop slankekuren
Drop slankekuren
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Leverpostej
  • Print This Post
  • Næringsværdien er regnet ud fra, at man spiser 8 g leverpostej på ½ skive brød – det er et tyndt lag. Normalt regner man med 8 g for et tyndt lag, 15 g for et mellem lag og 30 g for et tykt lagt.
  • Kulhydrat: 39 g
  •  
  • Ingredienser
  • 900 g svinelever
  • 500 g mager kalvefars
  • 600 g kogte kartofler
  • 4 løg
  • 100 g hvedemel
  • 6 tsk salt
  • 8 dl minimælk
  • 4 æggehvider
  • 1 tsk peber
  • ½ tsk. allehånde
  • ½ tsk. stødte nelliker
  •  
  • Tilbehør
  • ½ skive rugbrød pr. person
  •  
  • Sådan tilberedes postejen
  • Tænd ovnen på 175° C.
  • Hak leveren.
  • Pil og hak løg meget fint.
  • Mos kartoflerne.
  • Bland alle ingredienser, og rør grundigt.
  • Hæld blandingen i folieforme.
  • Hæld lidt vand i en bradepande, og sæt formene i bradepanden.
  • Bag postejerne i vandbad i ca. 1½ time.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.