Fødselsdagsmenuen bestod af tre retter. Forretten til aftenens fødselsdag. Andelevermousse på smørstegt brød med portvinssky, brøndkarse og frisk trøffel
I. h. e. n. d. l. i. g. a. t. f. å. v. m. s. k. ø. -. F. J. r. u. 3. 2. ,. b. V. o. c. j. p. M. S. w. D. æ. /. '. z. (. ). A. P. C. ". Ø. y. H. T. x. 6. 4. %. 7. 0. 5. O. R
-) For da Peter jo altså er en hund efter is, så var det selvfølgelig det desserten skulle bestå af til fødselsdagsmenuen, da hans forældre var til middag
Resten af fødselsdagsmenuen. Sådan så forretten ud til min fødselsdag i sidste uge – Mums. Det her er virkelig en forret, jeg vil anbefale at kaste dig ud i, hvis du er til laks, tigerrejer og avokado
Ja, min søndag formiddag foregik i turbo tempo i køkkenet, da der skulle forberedes fødselsdagsmenu for 16 personer på ikke ret lang tid… men jeg nåede det hele
Lad så komme i gang med den store fødselsdagsmenu. Så sættes der gang i kokkens fødselsdag. -). Vi startede op med stående velkomstdrik og tid til at folk kunne hilse på hinanden
Lad så komme i gang med den store fødselsdagsmenu. Så sættes der gang i kokkens fødselsdag. -). Vi startede op med stående velkomstdrik og tid til at folk kunne hilse på hinanden
Og så smager kombinationen af blomkål, rejesauce og dild jo bare pragtfuld, men den er trods alt lidt for hverdagsagtig at servere som en fødselsdagsmenu, med mindre det er buffet, så kunne vi faktisk godt finde på at lave denne som en af retterne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.