Jeg har haft disse store koteletter liggende i fryseren i et stykke tid og har ikke rigtig vidst hvad jeg skulle stille op med dem - så fik jeg den ide, at de måske kunne langtidssteges, så det har jeg prøvet at gøre sådan her
Det er ikke det samme i denne ret, og pølsen skaber ét eller andet magisk sammen medkyllingen. Løsn skindet på kyllingen og prop et par mozzarellaskiver, en god portion hakkede krydderurter og en skive mortadella derind
1Når panden er rygende varm lægges spidskålene på med skærefladen nedad. 1Imens hakkes urterne (estragon, purløg og persille) og blandes med olie, saften fra citronerne, fennikelfrø og sennep. Krydr med salt og peber og server kålene med 1-2 spsk
Sæt kyllingen i et ovnfast fad. Salt kyllingen uden på og indeni. Kom et skvæt olie over kylling. Kære læsereSkammer mig utroligt over den manglende blogning, upsiiiiKyllingmedkrydderurter og hvidløg til 4 pers. 1 hel kyllingFrisk basilikum, oregano ell. andre krydderurter3 fed hvidløgolivenoliesalt og peberTænd ovnen på 200 grader. Tag 3 håndfulde krydderurter og placer det inde i kyllingen. Stil kyllingen i ovnen og steg den i 45 min. knus 1 hel kylling
Drys kyllingefileternemed salt og peber, tag dem op og hold dem varme. Grill kyllingefileterne ca. Mos salatosten og vend den i risottoen sammen med ærter, tranebær, salt og peber
Nemlig Chilimarineret kyllingmed tomat, krydderurter og parmesan. Start med at blande marianden sammen, hæl den op i en lille frysepose og kom kyllingen ned i posten også
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.