V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
Friskkværnet peber. Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønneasparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
med lidt ristet brød til. Læg de halve æg i midten, og drys med rejer, salt, peberog lidt karse. Madopskrifter › Ingredienser › Fiskeopskrifter › Skaldyr › Rejer › Salatermed rejer
Læg de resterende ærter, avocado oggrilletasparges på toppen. De sprøde, friske ærter og lækre, grillede asparges gjorde salaten dejligt forårsagtig, og alle de grønne nuancer hjalp stemning godt på vej
Aspargesne skal kun have et par minutter så de stadig er sprøde. Drys lidt salt og riv nogle store skiver parmesan henover med en tyndskræller og du har en perfekt salat som tilbehør til grill aftenen
Når squashen og hvidløget er færdigt, så kommes squashen i en skål, de grillede hvidløg presses ud af skrallen og vendes sammen med squash og den sprødeboghvede
Blancherede aspargesmed revet squash, æble, fetatern og svitsede mandler. Skyl dem med koldt vand. Skær asparges i mundrette størrelser og blancher dem hurtigt på en pande eller i en gryde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.