Har længe haft brug DENNE opskrift som jeg har fået af Lene. Idag har jeg leget lidt videre med opskriften og fundet frem til en omgang sunde, nemme grovboller, som ikke skal hæve natten over
2 stk50 g gær6 dl vand½ dl olie2 tsk sukker1 tsk salt150 g fuldkornshvedemel100g grahamsmel300 g durumhvedemelca 450 g hvedemel2 dl finthakket/klippet brændenælde, nye skud uden stilke2 dl finthakket/klippet skvalderkål, nye skud uden stilkeGæren opløses i lunken vand sammen med sukkeret
Forleden så jeg en lille smule af Det søde liv, hvor Mette Blomsterberg lavede brunsviger - det besluttede jeg mig for, at jeg så skulle lave i denne her weekend
Så skulle det være - vi skulle have noget rigtig vintermad og gerne lidt gammeldaws og retroagtigt, så det blev til Camilla Plums udgave af forloren har - med mine egne tilføjelser
Derfor gjorde jeg køleskabet rent og lovede at jeg ville stå for en lækker aftensmad en af de kommende dage, for så ville mine forældre gerne støtte det