For flere år siden så jeg på en amerikansk blog, at de lavede red velvet kager, og de fortalte, at de i “gamle” dage brugte rødbede juice, men nu brugte de bare rød frugtfarve
I aftes stod den på Hokkaido/broccoli/rødbede suppe med oksekød og den gik rent ind. Jeg elsker det, og det er så lækkert, og nemt at lave til flere dage
Riv Gulerødder, Rødbede, Løg og Ost og bland sammen med de resterende ingredienser. Ja jeg ved godt, at jeg somme tider får lavet nogle lidt underlige ting
Giv halvdelen af rødbederne et opkogog lad den anden halvdel forblive rå. Jeg elsker salater, specielt når der er kælet lidt ekstra omkring dens ingredienser og farver
Derfor har jeg eksperimenteret med det overskydende pulp fra rødbederog gulerødder. I bollerne kom jeg kyllingebryst, hjertesalat, tomat, agurk, hjemmelavet guacamole og basilikums-skyr-dressing
(Skræl og riv rødbederne på et rivejern og kom dem i gryden med risottoen efter ca. Risottoen er en super lækker form for tilbehør - Kombineret med en god rodfrugt, er den også en liga for sig, og ikke mindst farverig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.