Ravioli med skinke og ostefyld med fløde champignonsovs
Frøken Andersens madglade side
Frøken Andersens madglade side
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 g ricotta (skulle være 100 g)
  • 25 g revet mozzarella (helst frisk) (skulle være 125 g frisk)
  • 75 g parmesan
  • 100 g kogt skinke
  • 1 spsk persille
  • lidt peber
  • 1 æg
  •  
  • Her er den som jeg lavede den
  • 1 1/2 dl creme fine eller mager madlavningsfløde.
  • 1 fed hvidløg, finthakket.
  • 60-100 g. champignon i skiver
  • 1 spsk strimlet frisk salvie
  • Lidt parmesan 2 spsk Salt og peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.