Fyldet kommes på og det køres igennem ravioliformen der fulgte med maskinen. Det lykkedes fint, og pastaen blev fyldt sådan rimeligt, men men men, når man bruger en ravioliform til pastamaskinen, så skal fyldet nok være i en lidt mere flydende konsistens
Er man ikke ejer af en pastamaskine, kan man dog sagtens lave sin egen pasta, i særdeleshed er ravioli nem at give sig i kast medog så kan man desuden fylde sin raviolimed lige præcis den slags fyld der passer en aller bedst
På panden fra før brunes smørret, og de koglteraviolier vendes over i smøret. Du kan selvfølgelig avancere retten, hvis du har lyst til selv at lave dine raviolier, men jeg køber altså mine færdige
2. 0. s. t. k. =. o. r. e. p. i. n. 3. æ. g. 1. /. a. l. d. u. m. h. v. R. c. C. Æ. ,. ø. T. D. 5. M. å. -. I. f. y. j. B. L. b. J. E. O. S. H. w. K. P. A. N. a g
Nu skal du være omhyggelig med at lukke alt luften ud af raviolierne, brug fingrene til forsigtig at presse luften ud og lukke de to pastaplader mod hinanden
Saucen er lavet medflødeog svampe, hvilket gør en smag af kød fuldstændig overflødig. Ravioli (vi brugte noglemed spinat/ricotta og kartoffel/parmesan)
Jeg brugte raviolimed asparges, men du kan jo bruge lige den smagsvariant, du har lyst til. Når bare man sørger for at have råvarerne i orden - solmodne bøftomater, frisklavet ravioliog salvie direkte fra “urtehaven” - så kan det bare ikke gå galt
1/4 piskefløde. Snit rødbeder i tynde skiver og bland det sammen med hakket hvidløg og timian i et ildfast fad, krydder med salt og peber,hæld fløden over og stil det i ovnen i ca 25 min, ved 180 grader. 1/4 piskefløde. Snit rødbeder i tynde skiver og bland det sammen med hakket hvidløg og timian i et ildfast fad, krydder med salt og peber,hæld fløden over og stil det i ovnen i ca 25 min, ved 180 grader
Udstik med et ravioli-jern (indrømmet. Til ravioli skal du stoppe på det næsttyndeste trin – ellers er der risiko for, at skidtet falder fra hinanden enten under selve kogningen eller når vandet skal hældes fra til slut
Tryk siderne ned omkring de små portioner af fyld, og skær dem så ud med din ravioliskærer. Lad det bruse op igen, og tag det derefter af varmen, mens du koger dine ravioli
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.