Havregrynskugler100 g smør150 g havregryn30 g kakao100 g sukkerKokosKaffe - stærkVanilje essensKom smør, havregryn, kakao og sukker i en skål, og bland det hele godt. - Pernille Elise 100 g
-. 6. 6. 6. 6. S. å. k. o. m. v. i. t. l. r. s. d. a. g. e. b. y. f. n. 2. D. ø. ,. j. h. 5. 0. c. p. 3. F. u. I. æ. Æ. (. ). G. M. 1. H. W. %. 8. A. '. O. x. K. q. T. 7. L. R. ) l
(10-12 PERSONER)En skøn festkage, hvor man bager halvdelen af dejen, og resten bliver smurt over som en blød mousse. 200 g mørk chokolade 70 %200 g smør6 pasteuriserede æggeblommer (3 bæger)200 g flormelis6 pasteuriserede æggehvider (4 bæger)VANILJESYLTEDE ABRIKOSER3 dl vand1 dl rørsukker1/2 stang god vanilje400 g friske abrikoser, (eller 1 god dåse med abrikoser)PYNT Høvlet chokoladeSmelt chokoladen og smørret over et vandbad. 20-25 minutter. 6 pasteuriserede æggeblommer. 6 pasteuriserede æggehvider
-. -. -. -. 6. F. a. s. t. e. d. g. n. r. k. o. m. h. p. å. i. l. ø. T. f. j. v. æ. b. y. 5. 2. u. H. ,. c. D. ". O. S. ). B. (. 0. %. ½. W. 1. 8. M. G. A
-. -. -. 6. 6. 6. 6. S. å. b. l. e. v. d. t. f. a. s. g. n. r. 3. w. k. m. i. h. y. o. E. p. u. æ. ). j. ø. V. O. +. M. (. 2. 5. c. 1. K. 0. ½. ,. 7. F. I. 4. 9. N. T. 8. R. D
-. S. å. b. l. e. v. d. t. f. a. s. g. n. r. 5. o. j. u. p. 2. k. D. i. m. æ. I. h. c. O. ,. 0. T. y. ø. Æ. B. (. 1. ). P. R. K. 8. C. 4. 3. L. 7. J. %. A. ½
2 dage at lave, men det er hæve-/hviletiden der udgør det meste af det samlede arbejde. maltsirupAften- 2,5 dl rugmel- 5 dl vand- 1 dl græskarkerner- 2 dl solsikkekerner- 2 dl rugkerner- 1 dl surdej (jeg plejer dog at tage lidt af rugbrødsdejen fra når jeg har blandet alle ingredienserne næste morgen)- 5 g. gærAlle ingredienserne blandes og dejen står i stuetemperatur til næste morgenMorgen - Fordejen- 1 spsk groft salt- 2 spsk maltsirup (kan fås i irma)- 2,5 dl hvedemel- 1 dl rugmel. 8-9 timer på køl
Det på billedet ovenpå har også lidt græskar- og solsikkekerner i. 50 g smeltet smør, 1 dl cremefraiche, 250 g græsk yoghurt 10%, 6 ægDette er min grundopskrift. 6 æg
Du kan også prøve med en ærte-æble puré. Tomat/peberfrugt pesto - Jeg tilsatte hverken olie eller ruggryn, men de soltørrede tomater ligger i olie (købes på glas), som giver olie med sig til pesto'en
Perfekt jordbærtærte, 6 pers. Forbag tærten i 10-12 min ved 200 grader. Hæld mazarinmassen i den forbagte tærte og bag videre i 15-20 minutter. Mmmh, mine tænder løber helt i vand, og jeg sidder og drømmer om et lillebitte stykke til min kaffe… Perfekt jordbærtærte, 6 pers
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.