4 pers. 4 bagekartofler. 150 gr. skinke i tern. salt, peber. 1½ dl. creme fraice 38%. ærter. 20 gr. revet ost. Skrub kartoflerne grundigt og lav et kryds i toppen
Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
I. g. å. r. l. a. v. e. d. j. m. t. i. o. s. f. n. h. p. D. k. 1. 5. -. 6. y. u. J. ø. ,. b. P. 4. %. 2. c. æ. 7. 0. (. N. ). 3. E. x. +. F. B. H. L. M. S
Jeg har planer om at lave flødekartofler i morgen da det er en virkelig sjælden spise herhjemme. Det er ikke fordi vi ikke kan lide flødekartofler, faktisk er jeg ret vild med dem, har jeg fundet ud af
J. e. g. h. a. r. i. d. v. æ. t. p. å. H. o. s. l. f. m. k. n. ,. T. ø. j. u. M. S. b. y. D. F. (. 2. -. 3. ). C. 6. ½. c. 1. 8. %. L. P. B. 0. V. I. R. 4. O. A. E. K. Z. z. x. &. Ø. G. N
Normalt serveres flødekartoflerne til kød, hvilket gør den til tilbehør. Enten kan du lade osten udebliver, ligesom nogle foretrækker deres flødekartofler, eller kan du evt drysse med en smule bacon eller pancetta over retten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.