Jeg fandt denne opskrift i en af mine Netto-kogebøger, og det så vildt lækkert ud. Retten er velkrydret uden at være stærk, og uanset hvor en oksesteak tilberedes, så føler jeg mig altså lidt forkælet, når jeg spiser den til aftensmad
Denne ret er en rigtig dejlig tung efterårsting og nem at lave i store portioner til mange mennesker og samtidig kræver den ikke meget forberedelse, men tilgengæld masser af tid til at passe sig selv
Det er international pandekagedag i dag. Og det går selvfølgelig ikke bloggen forbi. Dog har jeg gæster hele dagen, som bliver spist af med nogle lækre pandekager med kylling, bacon og avocado, men det kommer først på bloggen en af de nærmeste dage
Det er også her forklaringen skal findes på mine alternative/sunde retter. Spagetti carbonara ala Filo med færre kalorier, mindre fedt, flere proteiner og mere grønt
4 Pers. 400 g Kyllingebryst500 ml Hønsefond1 dl Hvidvin1 Løg2 fed Hvidløg2 cm Ingefær0,5 Frisk chili1 Rød Snack Peber200 g Majs400 g Kokosmælk1 Lime (saften)1 tsk Paprika0,5 tsk Cayenne pebersalt peberOlieskær hvidløget i tynde skiver, del løget midt over og skær det i tynde skiver også