E. n. l. i. d. t. a. e. r. s. v. o. f. k. b. g. D. m. h. y. ,. ø. u. å. p. S. æ. j. J. O. T. V. ". w. H. c. '. P. B. M. -. K. 2. I. 0. 5. %. ½. 4. 1. /. F. 3
Sidste lørdag havde jeg inviteret nogle af mine venner på tapas og spil. Vi skulle ikke i byen, men bare nyde god mad i dejligt selskab og så få set hinanden
Lynkineser mad. 800 gr kyllingefilet2 spsk vindruekerne olie1 spsk rød karrypaste (Blue Dragon)4 dl kokosmælk1 spsk fiskesovs500 gr mange tout ærter1 bundt forårsløg Skær kylling i mindre stykker
4 kyllingebryster med vinge4 spsk olivenolie1 citronHavsalt og peber2 bundter grønne asparges500 gr ærter1 løg100 gr feta1 bundt ramsløg (hvis man kender et sted hvor det kan plukkes)1 spsk grov sennep2 spsk hvid balsamico1 spsk honning8 spsk olivenoliesalt og peberSmør kyllingebrysterne med olivenolie og citronsaft
Der er 5 grundsmage som vi kan smage. Resten er lugt eller følelser. Kanel er for eksempel en duft, mens chili er en fysisk reaktion på smerte som vi føler
I princippet elsker jeg havregrød. Det er så hurtigt, nemt og billigt, og vi skal ikke mange generationer tilbage, før grød var en væsentlig del af vores kost