Brun løk og sopp sammen medkyllingen. Skjær kyllingen i strimler og brun den lett i olje. CHOP SUEY betyr blandede biter, så den kan lages med mange forskjellig ingredienser
Derfor har jeg lavede disse kyllingefrikadeller, der er sprøde udenpå og saftige indeni. En af mine favoritter er dog alligevel nok dem medkyllingefars, men jeg havde sådan lyst til at twiste dem lidt og prøve en anderledes version
Gnid smørret ind i kyllinge-skindet og drys med timian, oregano, salt og peber. Skær kyllingen ud - enten i to stykker bryst og to lår med underlår - eller i flere stykker
Plasser blandingen i kyllingen som på bildet og «lukk igjen». Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum
Men det er lidt ærgerligt, da kartofler er en sund spise, der ikke bare mætter, men også bugner af en masse livsvigtige mineraler, vitaminer og næringsstoffer, som brød, pasta og ris er fattige på
Servér kyllingen på kartoflerne og med rigeligt sauce over …. Imens smider du kyllingen på og steger det fint, sprødt og gyldent på den ene side, hvorefter du vender dem og gør kunststykket efter på den anden
Der er forresten langt fra de mediterranskebasilikumblade vi bruger herhjemme til de thailandske, så ønsker du en autentisk thairet, så skal du helt klart købe de thailandske)
Smages til med salt, peber og lidt sukker. salt, peber, sukker. Til kartoflerne varmes en stor pande op. Kom hamburgerryggen i en stor gryde, hæld vand i, så det dækker kødet
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. D. i. s. e. f. r. k. a. d. l. n. t. m. u. p. ø. o. g. å. h. -. L. v. b. J. y. j. T. c. H. (. æ. ). I. N. M. K. A. 4. 5. 0. S. F. 2. 3. ½. 1. B. V. 6. 7. 8. 9
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.