Mælkefri Koldskål samt Myslicrunch og Kammerjunkere
Det Mælkefri Køkken
Det Mælkefri Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • . 3 ½ dl kagecreme
  • /340 gram creme
  • 4 spsk majsstivelse,
  • arrowroot eller kuzu
  • 1 ½ dl kokosmælk, hjemmelavet syrlig mælkefri yoghurt eller
  • sojayoghurt^
  • 3 spsk citronsaft,
  • limesaft eller appelsinsaft
  • 1 dl grovvalsede havregryn
  • (kan være glutenfri) (eller andre glutenfri flager)
  • ½ dl hel quinoa, hel
  • hirse, hel boghvede eller hel amarant^
  • ½ dl hirseflager,
  • risflager, quinoaflager eller boghvedeflager
  • ½ dl hakkede mandler
  • (eller andre nødder)
  • ½ dl hakkede cashewnødder^
  • (eller andre nødder)
  • 200 gram majsmel, rismel
  • eller boghvedemel
  • 50 gram majsstivelse (evt.
  • arrowroot, kartoffelmel eller tapiokastivelse)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.