Endnu en skøn, skøn salat på sæsonens friske grønne asparges - jeg kan ganske enkelt ikke få nok af dem, og det er jo med at udnytte, at der lige nu er sæson
Sauteret spidskål med feta og kapers. 1½ kg kogte kartofler 4 dl creme fraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. hakket kalv og flæsk 1 dl. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1½ kg kogte kartofler
Imens hakkes hvidløg, forårsløg og squash i små stykker. Det hele blandes sammen og krydres med salt og peber og lidt olivenolie til at give en cremet konsistens
Studenten lavede glaseret skinke igår, og der blev en rest vi skulle have i dag. Til sådan en skinke smager en kold salat af bagte kartofler og peberfrugter rigtig godt
På billedet under er der en variant med en tomatsalat og en variant med grøn pesto. Tomater skæres i små stykker og blandes med hakket basilikum og presset hvidløg