Tomatoverflod = 3 slags chutney
Dalsgaard i Skivholme
Dalsgaard i Skivholme
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 600 g grofthakkede tomater
  • 2 tsk fintrevet ingefær
  • 2 tsk fintrevet hvidløg
  • 1 håndfuld hakket frisk koriander – med stilke
  • 1 tsk sambal oelek eller lignende chilipasta
  • 1 spsk sukker
  • 1 kg grofthakkede tomater
  • 150 g finthakkede løg
  • 1 dl æbleeddike
  • 150 g rørsukker
  • 1/4 dl Worcestershire Sauce
  • 1 spsk sennep
  • Kom alle ingredienserne i gryde og kog ind, til det har en marmeladeagtig konsistens. Den er god til ost og til kold steg.
  •  
  • Den meget røde og ret klassiske chutney
  • 250 g rødløg
  • 500 g grofthakkede tomater
  • 1 tsk chilipasta eller en finthakket rød chili med spark i
  • 1 dl rødvinseddike
  • 75 g brun farin
  • 75 g rørsukker

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.