N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Det er vigtigt at ælte dejen godt og længe. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Server lun med smør og ost. Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
Blend low carb bageblandingen (jeg blender den forholdsvis fint, men stadig med bid). Kan du godt lide ideen og stenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens
Bland alle ingredienserne i en stor skål og bland det godt, dæk med husholdningsfilm og et klæde. Bland dejen inden du går i seng og bag brødet næste morgen imens du går i bad
De kan også spises alene, de er kjempegode. Knallgode 1 cm tykke skiver på ryggen av baguetten, stopp litt før bunnen pass på at du ikke skjærer helt igjennom
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.