I. n. d. e. v. i. f. o. r. t. s. æ. m. b. l. a. R. P. k. ,. y. j. g. u. p. D. -. å. h. ø. F. E. V. c. ). M. C. z. (. J. 5. H. 3. O. 1. 0. 2. S. K. U. B. T. L. x. N. G. ". 7. w. ) l
En normal pesto laves ofte med masser af basilikum og olivenolien, men jeg synes, at både basilikum og olivenolien kan blive for styrende rent smagsmæssigt
Størrelsen passer perfekt og formen er eminent til at fylde op med lækkert pålæg og grønt. - i form af lækre brødDet er godtnok ved at være lidt tid siden jeg lavede dem, men i en skøn og tiltrængt kaffepause fra opgaveskrivningen, så faldt jeg lige over billederne, og tænkte at I da ikke skulle snydes for denne opskrift, for disse barylere er egentlig bare en omgang brød fra en alm