Server ossobucco'enmed kartoffelmos og lidt dressing på toppen. Serveres med kartoffelmos. Da jeg fortalte folk rundt omkring mig, at jeg ville lave vegansk ossobucco, blev jeg angrebet fra alle sider
- som efter min mening skal være bløde, så de ikke skubber fyldet ud, når man bider i dem – er med variationer den samme som den, jeg bruger til pølsehorn
I. g. å. r. l. a. v. e. d. j. n. t. i. s. k. y. ,. h. o. p. H. K. M. f. m. c. u. b. æ. S. ). J. q. ø. 7. -. 8. L. 1. (. 2. 0. 3. 6. 4. B. O. F. R. D. P. G. 9. 5. T. A. C. V. U. z. ". Æ. E. w. N
G. a. m. e. l. d. g. s. f. i. o. p. k. r. t. å. O. B. u. c. 4. n. V. ø. b. S. v. h. y. é. D. ). æ. ,. 1. -. 2. C. 0. K. 3. H. F. ¼. L. 5. R. (. j. T. N. ) G
Bløde, lækre bukser, der nok skal klæde den unge herre til sommer . Når man skal strikke en lækker blød barselsgave er Lene Holme Samsøes “Babystrik på pinde 3″ fantastisk. Jeg gik i gang med tæppet i december 2014 med Strikkebogens Yaku uld. Mens jeg ventede på min pakke med det isblå garn, strikkede jeg Bukser (også fra “Babystrik på pinde 3″) i Yakuulden
I dag har jeg forsøgt mig med mange andre opskrifter – og er aldrig vendt tilbage til den første – nogle bedre end andre, og jeg indkøber faktisk stadig polentamel
Den bløde og lækre og alligevel friske rejesalat smager fantastisk på hjemmebagt grovbrød – for eksempel bagt efter opskriften på grove boller med rug, honning og hørfrø
Af samme grund, fejrer bloggen denne dag, med en af mine bedste juleopskrifter. Her får du en sund udgave på Nougat - som du kan bruge til at lave sunde marcipankugler med nougat eller til anden form for konfekt
S. å. b. l. e. v. d. t. m. a. n. g. r. p. u. j. i. s. k. ø. A. h. I. f. H. P. V. c. ,. o. 1. 9. 8. 5. 2. 0. E. y. F. æ. N. O. w. C. 3. /. 4. q. Æ. L. D. z. '. B. -. 7
Start med at beundre dig kød, kald evt. nogle familiemedlemmer ud, og vis dem hvor lækkert det ser ud. Varm nu en stor, gerne støbejernsgryde op med rigeligt oliven olie
Og kan man skyde simremads-sæsonen bedre i gang end med en omgang Osso Buco på helt klassisk maner. Osso Buco med gremolata og kartoffelmos med peberrod
Kagerne er bløde når de kommer ud af ovnen, men bliver hårde og sprøde når de køler af. Hermed opskriften på "Overspringscookies" som de er blevet døbt200 g flydende becelmargarine250 g rørsukker120 muscavoda sukker2 æg300 g hvedemel1 tsk bagepulver2 tsk vanillesukker1/4 tsk salt2 tsk kanel50 g havregryn (Jeg blandende fiberhavregryn og gyldne morgenflager fra Urtekram)60 gram Macadamianødder fra Urtekram (hos os kaldet "Akademikernødder)Smelt fedtstoffet og rør det med rørsukker, muscavodasukker og æg
Sprødstegt polentamed krondyrfilet. Ud af den ene filet kom disse to retter, som reelt sagtens kan gøre det som to forretter, men samlet set kommer man nu ud med et solidt aftensmåltid
Løgene pilles og skæres på den brede led, så du står med noget der ligner to, solide løgringe. I mens koges vandet op, og polentaen tilsættes en en tynd, jævn stråle
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.