Til nytårsmenuen i år stod forretten på en omgang hummerbisque med kammuslinger. Man kan naturligvis bruge hummerkøddet som “fyldet” i suppen i stedet for kammuslinger – Det vil nok være det mest naturlige, hvis man begiver sig ud i selv at lave en hummerbisque
Til nytår fik vi jomfruhummere og alle skallerne gemte vi og jeg lavede denne hummerbisque. Jeg har aldrig prøvet det før og var nysgerrig på hvordan det ville komme til at smage
Ristet torsk - Majs - Jomfruhummerbisque - Spinat - Sprød jomfruhummer. Perfekt tilberedt torsk, hummerbisque med den rette dybde og balance i smagen, og de sprøde majs på toppen var også som de skulle være
Ristet torsk - Majs - Jomfruhummerbisque - Spinat - Sprød jomfruhummer. Perfekt tilberedt torsk, hummerbisque med den rette dybde og balance i smagen, og de sprøde majs på toppen var også som de skulle være
Hummerbisque m. Nu er julen ovre og hastigt ræser vi videre til nytårsforberedelser. Jeg skal for første gang i MANGE år ikke selv stå for nytårsmenuen og kan derfor ikke give jer inspirationsopskrifter fra min egen nytårsmenu 2018
hummerbisque faldt heller ikke i alles smag smagte for meget af skal end af reel fylde af fisk. I år skulle det være nemt med Nytårs middagen, så vi havde valgt at få middagen leveret udefra
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.