Dette er den bedste pizzadej, jeg hidtil har lavet. Alt for mange gange har jeg oplevet bløde, smattede pizzabunde, men det er ikke tilfældet med denne bund, som er sprød selv dagen efter
Og det er bare ganske enkelt en pose frosne bønner, lidt god olie og salt, og vupti en halv time senere er der sprøde, lækre bønnefritter, der passer som tilbehør til stort set alle retter
god olie og salt, og vupti en halv time senere er der sprøde, lækre bønnefritter,. bloggen, da det nok er så tæt på sunde pomme frites, vi nogensinde kommer
Du vil egentlig sagtens kunne tilsætte og give dellerne dit eget præg med andre former for krydringer eller nødder/kerner, og så fungerer de rigtig godt som tilbehør til eller i stedet for kød – fx i hjemmebagte pitabrød, fladbrød eller med en god salat til
Den indeholder kun syv ingredienser – den slags, man som regel lige har i huset. Hvis du vil lave kagen sukkerfri, så erstat vaniljesukker med ren vaniljepulver og brug chokolade sødet med sødestof, såsom stevia
Hæld det op i en skål, og bland det med kakao, vaniljepulver, bagepulver og salt. Blend herefter dadler, bananer og æg sammen, og rør det i de tørre ingredienser
Okay – jeg indrømmer, det ser lidt tvivlsomt ud på billedet, men smagen er alt andet end tvivlsom. Det smager af rigtig chokolademousse, men det er slet ikke usundt
Sådan en saftig rund delle, stegt sprød på en varm pande – det er altså bare godt. Vegetariske rødbedebøffer med feta / Sprøde tundeller med gulerødder / Krydrede lammedeller med spinat
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Du kan også tilsætte smag som eksempelvis lakridspulver, vaniljepulver eller mynte, og lave mønstre ved at blande farverne på bagepladen, inden du sætter den i ovnen – dette giver en flot detalje
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.