Skær kyllingen ud i tynde strimler på et andet skærebræt. Kylling med sur sød sovs og fuldkornsnudler er nem og billig hverdagsmad, som kan tilberedes på ca
Parter kyllingen og anret den på et fad og server sovsen til. Min bedstemor lagde altid en sukkerknald ind i kyllingen for at den skulle blive smuk brun og sprød
Den her fantastiske opskrift har jeg fået anbefalet af min søde veninde Charlotte. Hun laver altid lækkert mad, så da hun fortalte mig om den her kombination, skulle det helt sikker prøves
Mmm, hjemmelavet karrydressing på kyllingesalaten. Jeg kom i tanke om min mors skønne og meget nemme salat med kylling og karrydressing, som hun ofte serverede som forret i stedet for den traditionelle forret med fisk
Så pudser jeg lige kyllingekødet af, så der ikke er noget synligt fedt eller blodrester. Både fordi det igen sparer opvask, men også fordi du får al smag med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.