Det behøver ikke at være en selvmodsigelse at få en Slankeburger. Prøv selv hvis du ikke vil snydes for oplevelsen når resten af familien spiser store fede burgere
Jeg lavede i går hjemmelavede burgere. Burgerboller. Form 6-8 boller (jeg fik 8 som passede perfekt i størrelsen) og klem dem flade til de er ca 1 - 1,5 cm høje. Form 4 bøffer og hak riller med en kniv på hver side eller brug en bøf-former. 6-8 boller
Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
Denne lidt anderledes burger tager lidt tid at lave, men er bestemt det hele værd. Inholdet i burgeren er selvfølgelig fuldstændig valgfrit, men herunder er hvad jeg brugte
Et lækkert, sundt og forholdvis nemt alternativ til cheeseburger (. For at lave burgeren her, skal du bruge en stor avokado som du deler i to (den fungere som burgerbolle), i burgeren skal du selvfølgelig bare bruge de ting som du godt kan lide, i min her er der sukkerærter, agurk, spinatblade, cheddar ost på bøffen og mozzarella
Oskars mad-optimisme til aften rakte dog kun til en enkelt rösti uden tilbehør, men jeg er godt tilfreds når bare han fik lidt andre smagsoplevelser end havregrød
-. -. -. -. -. S. å. b. l. e. v. d. t. m. a. n. g. r. p. u. j. i. s. k. ø. A. h. I. f. H. P. V. c. ,. o. 1. 9. 8. 5. 2. 0. E. y. F. æ. N. O. w. C. 3. /. 4. q. Æ. L. D. z. '. B. 7
Vegetarburger med smag i. Hvis du står og vil prøve noget nyt og vil skifte burgerbøffen ud med noget andet, så vil jeg klart anbefale portobellosvampe, som du kan fylde mange lækre ting i og bage dem i ovnen
Samtidig rives osten ned over løgene - masser af ost, nogenlunde samme mængde som løgene. Når det hele begynder at være klart flækkes burgerbollerne og ristes i ovnen
Opskriften på “burgerbollerne” kan jeg ikke ta’ æren for. 30 minutter + natten over for kyllingen og 1-4 timer i vand for fritterne. 3-5 timer alt i alt. 10-12 store bagekartofler. I sous vide’en ved 64 grader i 3-5 timer
Det ligner jo faktisk hvilken som helst anden fed burger, men denne her er SUND. Ja, men skulle tro det var en lille løgn, at disse burgere kan gå ind under kategorien sund, men det vil jeg faktisk påstå, at den kan
Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 liSesamfrø til pynt Barbecue marinade. Skær din rest af ribbensteg i ca 1 cm tykke skiver og vend marinaden på , lad det trække en time og kom den i ovnen på 180 grader i ca 10 - 15 min , alt efter hvor branke du gerne vil have dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.