Det asiatiske køkken er så fuld af smag og med hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationer frembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
Nydelig smakfullt kjøtt, som faller fra hverandre når du ser på det. Kinesisk svinekam. Svinekam, jeg brukte røkt, tilberedt i Crock-Pot, kan forberedes raskt og enkelt -og lager helt seg selv, mens du er på jobb, på skole, eller gjør noe spennende og morsomt langt unna kjøkkenet
Sæt eventuelt frikadellerne på et træspyd ved servering. Kinesiske frikadeller. Tilsæt bønnespirer, kogle nudler samt koriander og kom det på en tallerken
D. e. f. l. s. t. d. a. n. k. r. p. i. g. m. y. -. o. å. h. v. M. æ. ,. u. j. J. b. U. K. w. G. L. T. A. P. C. B. c. S. ø. 4. 0. O. I. (. ). 2. ½. 5. 1. F. H. 3. R. V. 6. 7
Ellers kan man fordoble mængden og lave et brød på 1 liter. Lavkarbo Brødmix / LCHF brødTil et brød på 15 x 10 x 10 cmIngredienser40 g solsikkekerner (kværnes)35 g chiafrø/hørfrø (kværnes)30 g sesamfrø (kværnes)30 g græskarkerner (kværnes)1 spsk. himalayasalt eller havsalt15 g hele blandede frø/kerner – solsikkekerner, græskarkerner, sesamfrø, hørfrø/chiafrø 1 stort æg (kan udelades, men brødet bliver mindre luftigt)300 ml vand-Sæt ovnen på 175 grader. Bag brødet på nederste rille i 1 time og 10 minutter (70 minutter)
Som det ses på billedet var ambitionen egentlig at spise med pinde og ske – men nudler og møre grøntsager lader sig ikke sådan lige fange så det blev ret hurtigt opgivet
Strø revet ost på toppen. 1 porsjon lavkarbo lasagneplater. Jeg synes det er passe med skiver på 1/2 1 centimeters tykkelse. Sett den ildfaste formen i ovnen på 180 grader i ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.