Igår lavede min kæreste og jeg en VIRKELIG god kylling-grøntsags-tærte med feta og hytteost. Før den blev færdig spiste vi det sidste græskar fra igår bagt i ovnen
Det er international pandekagedag i dag. Og det går selvfølgelig ikke bloggen forbi. Dog har jeg gæster hele dagen, som bliver spist af med nogle lækre pandekager med kylling, bacon og avocado, men det kommer først på bloggen en af de nærmeste dage
Stenalderkost, paleo, hulemandskost, paleo-diæt. Ja, kært barn har mange navne. Stenalderkost er blevet yderst populært herhjemme, da det er en meget proteinrig og ofte kaloriefattig kostform med de mange grønsager og store mængder kød
4 - 5 personer500 g kyllingefilet1 porrer i tynde skiver6 tomater skåret i mindre stykker1 stor peberfrugt i tern2 gulerødder i strimler lavet med kartoffelskrælleren1½ dl vand½ dl fløde½ dl hvidvin1 boullionterning 2 fed hvidløgsalt og peber100 g gratineringsostfrisk revet parmesan350 g pasta - jeg brugte de fine båndreder