De her koteletter blev rigtig dejlige og det bliver jo altid ekstra dejligt når solen skinner og det er dejligt varmt, som vi har det nu her i denne skønne påske
Når grillpanden ryger, smides rejerne på. Når rejerne er færdige placeres de dekorativt sammen med resten af anretningen, drysses gavmildt med de ristede peanuts og ekstra koriander
Indisk Marinerede Frikadeller til 2 personer. En noget anderledes måde at lave frikadeller på. Disse temmeligt traditionelle frikadeller er marineret i en indisk yoghurt marinade før de steges i ovnen
rejer (drænet vægt). Kom cremen i en skål, rejerne ovenpå og til sidst skralden fra citronen. (er der noget saft tilbage, fra rejerne, på panden, så ta en spsk
N. u. ,. h. v. o. r. i. e. m. d. t. j. b. æ. s. n. y. g. p. a. k. f. ø. å. D. l. ). M. A. J. 4. V. S. (. c. 5. 0. q. C. H. T. I. G. 2. 1. K. 6. B. L. -. 3. F. ½. /. P. R. E. ". ) g
Roastbeef grillede rodfrugter og sauce tatare1 kg roastbeef 1 persillerod 1 pastinak200 gr knoldselleri2 gulerødderHavsalt og peber2-3 spsk hakket timianTænd ovnen på 200 gr
Stryg ned til din nærmeste fiskehandler og smæsk dig med snowcrab, grønlandske rejer. Anret på tallerkener lidt rejer, stykker af krabbekød, stegte kammuslinger, appelsinfileter, palmemarv og læg en teske lakserogn på toppen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.