I aften stod den på sprød kylling med lækkert fyld af hvidløgsost og oliven. Fyldet sørger for, at kyllingen ikke bliver tør - og samtidig får det rettens fedtprocent i vejret
Kyllingefileterne lægges i et smurt ovnfast fad. Til 5 personer500 g kyllinge inderfiletmarinade. 4 spsk youghurt naturel½ tsk karrypasta af den stærke1 spsk rørsukker½ spsk citronsaft1 fed hvidløgsalt og pebercherrytomaterlidt sukker3 dl perlebyg1 hønseboullionterning6 dl vand1 stor håndfuld roucola3 spsk karseMarinaden røres sammen og kyllingeinderfileterne vendes deri. Kyllingen sættes i ovnen ved 200 grader i ca
Tilsæt kylling og når de svitset tilsætter du champignon. 500 g kyllingefilet i tern1 rød peberfrugt i strimler1 hakket løg1 fed hakket hvidløg½ bakke champignon i skiver½ l fløde1 dåse hakkede tomater1 tsk paprika½ tsk chili pulversalt/peberFremgangsmåde
Lækker kylling i karry, der er let at lave og ikke kræver det helt store arbejde. Opskriften på Kylling i karry med ris og grøntsager er oprindeligt postet her
Tag kyllingen op og lad den køle af, hvorefter kødet pilles og gemmes til suppen. østersauce1 - 2 boulionterningerKog kylling med grønsager og krydderier i ca. Tilsæt så det vand kyllingen har kogt i, hvorefter limeblade, soyasauce, fiskesauce, østerssauce, kokosmælk og boullion tilsættes, lad simre i 20 minutter. Kom den plukket kylling og snack peber i suppen lad smire i 10 minutter, hvorefter suppen er klar til servering
Jeg har mærket en efterspørgsel fra jer på hovedretter med kylling. At fylde et stykke kyllingebryst med pesto er en god og nem måde, at gør et stykke kylling lidt mere interessant at spise
Der er 5 grundsmage som vi kan smage. Resten er lugt eller følelser. Kanel er for eksempel en duft, mens chili er en fysisk reaktion på smerte som vi føler