Jeg er fanaf denne marokkanskegryderet. Jeg er fanafmarokkanskmad. Gryderetten er egentlig forholdvis nem atlave, og du vil sagtens kunne bruge de grøntsager, du har i køleskabet
Min kæreste har lært mig denne ret og jeg er vild med den - især på en kold vinterdag. Lav en kødsauce og en gangkartoffelmos som du bedst kan lide det
Efteråret er den helt rigtige årstid atlavegryderetter på, så det gik jeg i sving med. "Bladene skifter farve, mørket sniger sig ind over landet, og vinden bliver koldere
Der må noget varmt til så jeg foreslår en hot pot gryderet, der giver varme og vitaminer. Holder den kulde ikke snart op, brrrrr hvor er det bidende koldt
pastinakker, jordskokker, persillerødder, selleri. Laurbær. salt og peber. bredbladet persille. 3-400 g Blandede rodfrugter, f. 1/2 l vand. 1 kvist timian
De ser ikke altid super charmerende ud, de der gryderetter, men man må jo bare elske dem alligevel. Fordi de smager godt, og fordi de er nemme athave med at gøre – og fordi man virkelig kan spække dem med grøntsager
a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. H. e. r. p
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.