"Når bagedagen bliver til vaffeldag". Min veninde og jeg forsøger så vidt muligt at holde en månedlig bagedag, hvor vi bager en masse småting til diverse forlæsninger
Jeg har gang i en masse spændende projekter, som jeg glæder mig til at dele med jer. Den ene nyhed er blandt andet, at jeg så småt skal til og i gang med en ny kogebog
Lørdag aften kom Den Glade Murer til aftensmad. Han har stadig sin campingvogn i Faaborg, men har lige været hjemme en periode for at ordne forskelligt
Opskrift på hyggelige små peberkager / gingerbread, som man kan lave sammen med børnene. Jesper var til julefrokost lørdag, hvorfor det bare var Esther og jeg, der stod op søndag morgen og julehyggede med æbleskiver og nissebanden (til morgenmad)
Lækre, sunde og velduftende muffins med mysli og banan, der kan laves på kun 30 minutter og spises til morgenmad, som eftermiddagssnack eller sundere ‘kage’ til aftenhyggen
Til 5 personer. 1400 g kylling2 løg, hakket4 gulerødder, skæres i mønter3 pastinakker, skæres i mønter2 fed hvidløg, hakkes2 porrer, skæres i skiverca 1/3 knoldselleri, i ternolie1 spsk god karry, evt større mængde hvis det er en mild karry2 hønse boullion terningerca 2 L vandsalt og friskkværnet peberKyllingen rengøres og koges i vand i ca 50 min
Suppen er en efterligning af en suppe, jeg engang fik på en tyrkisk restuarant. Siden hen er det blevet en "tøm køleskabs ret" for jeg bruger de grønsager, jeg nu har tilrådighed i huset
Jeg elsker suppe. Lige fra klassisk fransk løgsuppe til traditionel oksekødssuppe. Hvis det stod til mig, så fik vi suppe en gang om ugen, men det er vi ikke helt enige om herhjemme