Torsken er bagt i selskab med et par skefulde hyldeblomstsaft og en klat smør. Det her er en super nem måde at tilberede torsk, eller hvid fisk i det hele taget, så det bare smager rigtig godt
De kan med fordel laves dagen før og så blot bages lige inden servering. Alle ingredienserne, undtagen rasp, tomaterog olie, mixes sammen i en foodprocessor
Brun løgene i smørret til de bliver bløde og begynder at tage farve, tilsæt kartoflerne, sennep og rigeligt med olivenolie, det er den der er med til at gøre salaten cremet
I et smurt ovnfast fad lægges auberginerne skiftevis med lag af tomatskiverne, der drysses med persille og hvidløg imellem lagene og krydres med peber og salt
Salt og peber. Torsk / eller andet hvid fisk ca 130 grader i ovnen , ca 12 min kommer lidt an på størrelse. Ca 3 dele olie og en del i alt af det andet efter smag
Hæld kogende bouillon i fadet og drys med spidskommenfrø, salt og peber. I denne ret følges de med den grønne romescokål, som er forholdsvis ny på det danske marked
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.