Det var rigtig hyggeligt, at have Oskar med i køkkenet - dog mente han, at al den lækre marcipan og chokolade bare skulle spises med det samme, så det var ikke helt populært at komme kagen i ovnen
I. l. ø. r. d. a. g. s. v. j. e. t. i. p. o. b. n. H. m. f. J. h. ,. O. å. k. V. u. M. B. F. C. 2. 0. K. 1. 5. 7. æ. 3. c. y. 4. E. D. S. L. ". 9. -. A. T. N. 6. 8. (. ). G. Ø
B. i. l. e. d. r. n. h. u. v. s. f. m. g. a. å. ,. o. p. k. t. æ. E. -. b. D. y. ø. I. (. 1. 0. ). c. 3. 7. 5. 4. ½. 2. F. R. Æ. x. V. j. N. 8. K. H. S. T. O. J. M. é
D. e. t. h. r. j. o. n. g. ,. a. f. b. l. m. ø. i. v. d. k. s. å. u. I. G. C. y. æ. H. p. ). V. J. c. (. 3. +. M. F. 1. 0. 2. 6. %. 5. 4. T. A. -. S. R. ½. B. L. 7. ". P. K. O. Æ. /. >. N. E. w
Det hjælper at drysse med lidt flormelis, når du ruller marcipanen ud. Jeg har længe ventet på at skrive dette indlæg, da jeg er vild medflødeboller og efterhånden har lavet dem et par gange
Hele forklaringen på, hvorfor jeg gør det, samt hvorfor jeg anbefaler den – særligt til flødebollerne, kan du læse mere om i mit tidligere opslag med sukkerfri karameller
Når smør og chokolade er smeltet røres det sammen medmarcipanen forsigtigt i æggemassen. Som I nok kan se med dette indlæg, er han stadig i maven, hvorfor ved jeg ikke
I weekenden blev disse lækre flødebollermed hindbærskum og marcipanbund fremstillet. Til sidst pensles flødebollernemed mørk chokolade og toppes til hakkede pistacienødder
Hjemmelavede flødeboller er ikke til at modstå. Især ikke når de er lavet på en bund af bagt marcipan, fyldt med luftig guf og penslet med mørk chokolade
Flødebollerne er med mørk chokoladeovertræk, champagneskum og kransekagebund, så de kan fint bruges som alternativ til den klassiske kransekage nytårsaften
På trods af mit mislykkedes chokoladeeventyr endte det med at blive nogle rigtig gode flødeboller, og mine gæster var helt vilde, så alt i alt en succes
Den bedste version er med god mørk chokolade. Alternativt kan anvendes candy melts - husk at du kan fortynde candy melts enten med kakaosmør eller med Fun Cakes chokoladeknapper (utrolig tynd konsistens)
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. Vanilje/marcipan cupcake m/jordbær frosting(Fyld af chokolade mousse i midten)Du skal bruge
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. Vanilje/marcipan cupcake m/lime og hvid chokolade frosting(Fyld af chokolade mousse i midten)Du skal bruge
de er bedre hvis man skal bage medmarcipanen. det er ikke billigere end almindeligt købemarcipan, men nu faldt jeg over mandler på tilbud og så kunne jeg ikke lade være
Jeg ved godt at lakrids flødeboller er ved at være lidt “old news” men jeg har bare ikke haft lavet nogle endnu og med denne pakke af lækkerier i baghånden, så var der bare ikke nogle undskyldninger længere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.