Jeg har et par gange før bagt disse lækre chokorug boller ala. Lagkagehusets, og jeg kan se at indlægget med opskriften på dem har været ganske populært herinde
Jeg er temmelig stolt lige nu. Jeg har lavet mit livs første blomkålssoufflés og den smagte skønt. Emmentaler og rasp dannede en gylden og knasende skorpe, og selve fyldet af dampet blomkål og smør/mel base med vendte æggehvider, var smagfuld og mild
Så bliver det næsten ikke mere enkelt og hurtigt uden at der gås på kompromis med smag og sundhed. Skønne grønne linser fra Puy piftet op med appelsin og "spicet" med chili og cayennepeber - en herlig kombination, som smager rigtig godt, og som også egner sig fint til som restemad til frokost dagen efter
Skræl rodfrugter og kartofler, og skær dem i både eller stave i pommes fritesstørrelse. Gnid dem i olie, eddike og salt, spred dem ud på en bageplade, og bag dem i ovnen ved 160° i 50 minutter
Endnu en ret inspireret af vores nylige besøg i Grækenland. Man kan vidst roligt sige, at vi genforelskede os i fetaosten, og at vi nu herhjemme jagter de gode fetaoste, som minder os om Grækenland
Dette er en opskrift som jeg har brugt i årevis som tilbehør til grill kød. Der skal ofte lidt mere end bare salat og flutes, for at det mætter, og det hele ikke går op i kød
PSC (palmin-smørcreme) bruges f. eks. til opsmøring af kager inden overtræk med fondant og marcipan. Er du som jeg heller ikke så begejstret for den "rene" smørsmag, så er denne opsmøringscreme et godt alternativ til den almindelige smørcreme