,. i. ,. i. ,. i. ,. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. E. n. k. e. l. h. v. r. d. a. g. s. m. o. p. y. f. ø. t. ". u. F. -. å. 2. 0. ♫. ♪. T. 4. 3
Fordelen ved at lave en ret som koteletterifad er, at man kan variereopskriften alt efter, hvad man har i køleskabet og på den måde er det nemt at tømme køleskabet og undgå madspild
Fløden kommes på panden sammen medbacon, revet ost og peber (kom ikke salt i før evt. Når pastaen er stort set færdigmed at koge kommes ærterne op iflødesaucenogkogesmed et minutstid
Hæld de flåede tomater, flødeogchampignonskiveri panden, bring det ikog under omrøring, lad det simre et par minutter, smag tilmed salt og peber, og hæld det herefter over koteletterne
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Det passede nu ogsåfinttil retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggendei bunden af køleskabet
Varm retten kort igennemog smag tilmed salt, peber, (rigeligt) fløde, paprikaogtimian (husk at grøntsagerne ikke skal blivefærdigei gryden, men først senere i ovnen sammen med kødet)
skær løg oghvidløgi små tern og brun dem af i en gryde medlidt smør, tilsætpaprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovsemed stavblenderen, tilsætfløden
,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i
Derefter tilsættesflødenog smages tilmed salt og peber. Nytårsaften fikmin kammerat og jeg mørbrad medpikant ost iogbacon om m/ hasselback kartofler og hjemmelavet paprikasovs
,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. ,. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. h. l. f. å. s. a. g. u. d. n. o. v. m. k. p. b. æ. K. R. 4. 1. c. 2. ø. 5. (. ). S. y. /. -. 0. H. V
Valget faldt kødmæssigt på kotelettermed porre, baconog sød chilisauce. Alle delene røres sammen til en homogen masse som herefter kan bruges på koteletterne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.