Jeg lavede øllebrød den anden dag af en rest tørt rugbrød og da vi ikke kunne spise det hele til morgenmad og fryseren heller ikke kunne tage i mod mere, så greb jeg muligheden for at bage nogle lækre boller
1 stykke kamsteg8 store champignon1 æg1 skive daggammelt brød1 bundt frisk timian1 lille løg i ternsalt og peber1 pakke serranoskinkeSværen skæres af stegne og koges i slatet vand i 20 min
Forleden dag fandt jeg et bundt friske nye rødbeder ved en landevejs bod. Hvis jeg skal sige noget positivt om at efteråret er på vej, ja så skulle det være alle rodfrugternes indtog
Søndag var der endelig madklub igen. Trine og jeg lavede mad, og så fik jeg lov at møde Kasper. Vi var tre til bords og fik testet den flotte opskrift på vegetarburgere med søde kartofler, og det blev simpelthen bare godt
E. n. e. r. g. i. d. h. o. l. p. s. (. I. k. a. t. f. b. ø. ). 2. 7. 0. K. j. u. ,. %. F. 5. 3. y. 4. P. S. 1. D. m. æ. ½. c. v. U. T. B. H. L. å. 6. J. -
T. h. e. C. l. v. a. n. d. i. c. o. g. A. m. r. D. t. s. b. u. p. å. 2. 5. f. j. 1. L. k. I. -. 3. y. ,. H. ø. æ. B. V. 4. S. M. E. 6. 7. R. x. 8. 9. 0. G. (. ). F. '. q. P
4 personer125 g brune ris50 g vilde ris1 finthakket løg10 g finthakket ingefær50 g tranebær50 g hakkede nødder2 æg50 g rasp eller melsalt og peberBroccolisauce500 g broccoli1 finthakket løg1 finthakket fed hvidløg1 Spsk olie2