10 ting.
Nå, men det er endt med nogle lidt mærkelige ting, men spinatten var en kæmpesucces. KÆMPE-succes. Troede sku det var Maj-Britt og bønnestagen til sidst for den voksede og voksede og overskyggede alt andet i bedet. Så den måtte op! Det blev til 3 store poser med frisk spinat hvoraf 2 af dem er kommet i fryseren. Den sidste pose endte som flødestuvede spinat i en nem udgave..
Kom spinat og vand i gryden, og læg låg på, indtil det er tøet op. 1200 g frossen spinat. 1250 g frisk pasta. 1Til 2 personer 2 laksefileter lidt citronsaft salt peber 1 løg 2 fed hvidløg olie 200 g frossen spinat 1/2 dl vand 2 dl madlavningsfløde 250 g frisk pastaFremgangsmåde
Den her udgave er nok lidt fordansket og ikke helt så kras som du vil få den serveret i Indien – men den er skøn og smagfuld alligevel og er et hit herhjemme både hos børn og voksne
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af friskspinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
pesto, tomater og mere friskspinat efter som tilbehørSnit forårsløget fint, skær laks og spinat i mindre stykker/strimler, riv osten, og rør æggene med salt og peber
Spinatten smages til med salt og peber, og serveres til frisk pasta sammen med laksen. Det er fordelen ved madplaner, da alle råvarerne jo var hjemme og derfor skal vi i aften have de friske forårsruller i stedet
frisk kværnet peber. En nem og lækker hverdags ret, som også er meget børnevenlig. Da jeg var barn var en af mine livretter frikadeller med flødestuvetspinat
Lasagneplader (jeg plejer at bruge friske plader, da de ikke skal have så længe i ovnen). Er der én ret, jeg ALDRIG bliver træt af, så er det lakselasagne med flødestuvetspinat
friskspinat, skyldet og groft hakket. Tilsæt spinat, smør og parmesanost til risene og varm igennem. Risotto med Ristede Svampe og FriskSpinat til 2 personer
Der er virkelig nogle komponenter i retten, som fungerer rigtig godt sammen og giver en slags umami, smagene imellem, hvor det røgede salte spiller virkelige godt sammen med de søde brune kartofler og skarpheden fra spinaten
Man kan også bruge friskhakketspinat el. Hak et bundt friske mynteblade fint (kan udelades). Tø langsomtspinatkuglerne op i en gryde med lidt smør, under låg
Det gode er at spinaten ikke smager igennem, men bare tilfører en masse sundhed til smoothien. Spinat er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter, og er derfor godt at spise hver dag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.