Det smukke efterår er over os og de mørke aftner byder op til noget sødt. Jeg har lavet disse lækre chokolade-nødde cookies fra morgenstunden af og må bare dele dem med jer med det samme
Og den smager ikke så “sundt” at ikke-træningsinteressede ikke kan være med. Her kommer mit bud på en fantastisk chokoladekage hvor kalorieindholdet bestemt ikke er i bund, men hvor både næring og lækkerhed er i top
H. e. r. k. o. m. p. s. i. f. t. n. å. g. l. u. a. E. q. h. d. æ. ,. v. ". c. y. -. D. j. ø. b. A. O. '. (. ). I. 3. 1. 2. ½. 4. 0. +. 6. J. R. F. P. T. V. B. 7. 5. K
Endnu en "plus-ting" ved disse vafler er, at de endda stort set er fedtfattige, og dermed ikke specielt usunde (og så kan man vel godt komme lidt ekstra sødt ovenpå som kompensation)
Jeg synes, at glasur er noget dejligt, fint noget, som virkelig er med til at pynte en kage. Jeg er endnu ikke sprunget ud i frosting (det består jo også af flødeost), selvom det ser så fint ud
Og jeg har da også luret lidt på et par opskrifter på almindelige blinis, inden jeg gav mig i kast med selv at stykke nogle ingredienser sammen til en opskrift på de glutenfrie
Med inspiration fra bogen "Glutenfri året rundt", lavede min mor denne fantastiske opskrift. Den smager virkelig godt og er vældig festlig - bestemt noget man kan være bekendt at servere for gæster
at man bare river et eller andet ud af skabene og spiser hvad man lige har lyst til. Frem for at bruge lang tid på at kokkere et eller andet, og spise klokken "alt for sent" fordi vi egentlig ikke havde tid til det
Sundogchokoladekage. Prøv denne herlige lille sag, og jeg garanterer dig, at du efterfølgende vil synes, at det er en sand nydelse af spise sunde desserter
Glutenfriogmælkefri gulerodskage – saftig, svampet og smagfuld. Kagen er også virkelig lækker med en klassisk flødeosteglasur på, men så er den ikke længere mælkefri
Når man har gæster vil man jo altid gerne servere en lækker dessert og når man lige har købt hus har man altid mange gæster Jeg er derfor superglad for mit sukker- ogglutenfrie køkken i denne tid
Her er mit bedste bud på en lækker, glutenfri pizza – sundog vegetarisk. Bunden er lavet på fuldkornsrismel, majsgryn og Fiber-HUSK, der er grundingredienser i alle mine glutenfrie bageopskrifter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.