gryderetter

gryderetter

  • 11 Opskrifter
Beouf Bourguignon

Beouf Bourguignon

Håber I alle har nydt solskinnet lige så meget som mig – er der noget som de første, forsigtige forårsdage
Koteletter i Fad med paprika

Koteletter i Fad med paprika

Koteletter i Fad med paprika. By Maria,. marts 2, 2014. Hovedret med svinekød og ris. Forberedelsestid. 20 minutter Tilberedningstid
Marias mørbradgryde

Marias mørbradgryde

Det ser måske super simpelt ud - det er det også, men det smager fantastisk. Har lavet denne ret mange gange før jeg fandt frem til smagén
Kyllingegryde med Bacon i Tomatflødesauce

Kyllingegryde med Bacon i Tomatflødesauce

U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. C. h. p. i. o. ,. b. c. -. k. å. D. æ. u. J. K. B. T. 2. I. 5. 0. 1. v. ½. 4. %. F. S. 3. H. L. 8. 6. j
Mad der varmer: Wienergryde

Mad der varmer: Wienergryde

… for det er jo bare isnende vind derude – perfekt til at hygge indenfor med varm kakao, gryderetter og lune tæpper
Bøf Stroganoff

Bøf Stroganoff

U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. I. p. i. o. u. k. b. v. 4. %. ,. æ. å. M. N. c. D. j. h. E. L. C. F. V. 3. 8. B. S. K. 2. 5. 0. 1. ½. R. H. O. T
Osso buco

Osso buco

Osso bucoVerdens nemmeste gryderet der smager intenst og af mange timer i køkkenet……men det tager kun dig 30 minutter at lave retten så klarer ovnen resten og dine hænder er frie til andre ting
FARS PAPRIKAGRYDE

FARS PAPRIKAGRYDE

Hej venner. Jeg må ærligt indrømme, at jeg intet ære kan tage for denne ret. Det er udelukkende min fars egne kokkeevner (hvilket er en anelse begrænset, men det er en anden sag)
Millionbøf med kartoffelmos

Millionbøf med kartoffelmos

I dag stod menuen på millionbøf med kartoffelmos og det var min mand som lavede den, så jeg havde fundet en opskrift fra et blad til ham og bad ham om at tilføje gullerødder
Grønsagsgryde med oksekød

Grønsagsgryde med oksekød

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er vild med gryderetter med masser af grønsager. Dagens aftensmad var inspireret af Voresmad, men jeg har lavet lidt om på mængderne så det var nemmere at regne point ud og desuden var deres opskrift kun til 2 personer