Her er opskriften på de blåbærmuffins jeg bagte igår, håber i kan bruge den, de er super lækre. Pisk det hele godt sammen, og tilsæt hakket hvidchokolade og blåbær
V. i. l. I. h. ø. r. e. n. o. g. t. v. d. J. a. b. m. u. f. s. ,. j. k. å. M. y. p. T. -. N. æ. c. D. O. A. (. 1. 5. ). 2. 0. 4. P. 3. F. 6. B. 7. E. z. w. x. '
) - og så kan man vel nøjes med en halv. store muffins - ca. smør og til slut vendes chokoladen i. Fordel dejen i silikone eller papir muffinsforme og fordel bærene derpå
Dog har jeg skiftet vaniljesukker ud med vaniljestang. Sjovt nok er jeg altid mest til chokolade, det er ihvertfald det jeg altid kommer til at købe hvis jeg er ude men jeg må indrømme at disse våde cupcakes slår dem alle
Denne opskrift skal ikke forveksles med en traditionel muffin, da det meste af melet er afstattet af kokosmel, som er med til at give kagen en god tyggende effekt
K. a. g. e. r. n. h. j. l. v. t. i. m. s. ø. b. y. u. p. ,. o. f. k. d. c. E. æ. -. ). 1. 2. 5. M. 7. 0. ½. B. å. 3. T. /. 4. P. C. %. G. V. S. 8. A. R
Så er dejen ensartet, og det er tid til at vende chokolade og hindbær i dejen. 2 dl kærnemælk (kan godt erstattes med alm. 150 g hvidchokolade. 2 dl kærnemælk (kan godt erstattes med alm. 150 g hvidchokolade
Drys med ekstra pulver. Blåbærmedhvidchokolade1 Bakker blåbær, på køl100 g hvidchokoladeHindbærpulver, lakridspulver eller begge. Smelt chokoladen over vandbad2. Når chokoladen er smeltet rører pulveret i - jeg brugte 1 tsk pr. dyp de kolde bær i chokoladen og læg den på en bageplade med bagepapir4
Da jeg skulle igang smuttede der lige lidt hvidchokolade i kagen sammen med den smeltede smør. Jeg skrev opskriften op mens jeg lavede kagen, da det jo især er vigtigt at ramme de præcise mål når man arbejder med bagværk
Deres blåbærtærtemedhvidchokolade er magisk, så prøv den, hvis du lyster det en dag. Det hele startede for lang tid siden, da Lagkagehuset åbnede mine øjne for kombinationen af hvidchokolade og blåbær
Rør derefter mælk, bagepulver, vaniljesukker, mel, chokolade i dejen. Jeg fik 25 minimuffins ud af dejen, som er fra - jeg har redigeret en smule i opskriften. 200g hakket hvidchokolade. 200g blåbær. 200g hakket hvidchokolade. 200g blåbær
smeltet smøræglidt mælk alt efter dejen konsistens (den skal gerne være lidt stiv i det, da den så bager hurtigere)Toppes af med rigelige blåbær (gerne fra frost) og hvidchokoladeBages ved lav temperatur, i meget lang tid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.