Lakridsen giver en mild og rund sødme frem for at bruge sukker, men hvis du ikke har mod på at prøve med lakrids, kan du eventueltsødecremen med en halv tsk
Vupti - du har nu en færdigbagt sød og lun kanelbolle med rosiner klar til at blive spist med stort velbehag (specielt da man ikke har spist en lun bolle i MEGET lang tid)
G. r. i. l. s. æ. o. n. e. y. g. f. t. h. å. d. p. v. ,. a. m. u. k. D. b. j. ). ø. c. J. '. E. w. M. O. I. T. V. H. (. C. R. S. P. 2. L. z. 3. 0. N. ". /. -. <. 3 G
Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Jeg er så doven, at jeg oftest samler min mørdej i foodprocesseren. Fortsat god lørdag. En af de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte
Det er sundt, og en hurtig måde at få lidt frugt og bær på. Plus det gode ved disse smoothies er at man kan have dem til at stå et par dage i køleskabet
Tidligt op i dag efter den sidste nattevagt i rækken, puha, det er altid svært - mennødvendigt. I aften er jeg alene hjemme, så det bliver en let aftensmad, hvor lidt af kyllinge-resterne fra gårdsdagensaftensmad kan blive brugt
Jeg har i samarbejde med én af Sveriges bedste kokke, Stefano Catenacci, udvalgt nogle af opskrifterne fra hans kogebog “Stefanos Italia – den stora italienskakokboken med fotografier af Joel Wåreu”, som jeg deler med jer her på bloggen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.