Jeg elsker jordbær, det er sammen med hindbær, den lækreste måde at indtage frugt på. De søde og let parfumerede jordbær står godt til mørk chokolade, vanille, marcipan og fløde og det er måske derfor, at min suverænt ynglingskage må være en jordbærkage
Jeg havde egentlig tiltænkt den som bær til min youghurt, men fik lyst til at lave en jordbærkage og da der så også lige var lidt creme i køleskabet, så var der ikke langt fra tanke til handling
Selvom det ikke helt er jordbærsæson endnu, så kan vi godt begynde på jordbærkage sæsonen ikk´´På "Alletiders kogebog" fandt jeg en opskrift, der passede fint til kortaften
Uden jeg vil begi mig ud store forklaringer om mine selvkvalte selvmedlidens problemer, som jeg tænker ingen andre gider høre alligevel, kan jeg kort sige
Sommeren er jo bare super dejlig og lig med jordbær. Vupti du har jordbærkagen klar til servering. Skær tilpas med jordbær over og stil dem op langs siden i springformen
Jeg er på ingen måde for fin til den købte version, men da vi fik gæster helt fra Malaysia var jeg nødt til at kaste mig ud i den hjemmebagte udgave med mazarinbund, rigeligt med mørk chokolade, lækker vaniliecreme og selvfølgelig dejlige danske jordbær
Pisk cremen luftig med en el-mikser og fyld den i vandbakkelserne. Drys med flormelis og server. Vandbakkelser medHyldeblomstcreme, 12 stk. Pisk med el-mikser 3-4 min
Her får du opskriften på en hjemmelavet en af slagsen, bestående af en marzarinkage med god mørk chokolade, en luftig vaniljecreme og skønne danske jordbær
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.