Form til kødbollermed en varm ske og sæt på en beklædt bageplade. Der var til madpakken dagen efter og selvom jeg undlod tzatzikien, var der ingen der var i tvivl om at der var hvidløg i, da det stod ogbrummede i mikroovnen - så er I advaret
Bland agurken med græsk yoghurtog knust hvidløg. Smag til med salt. Den største græske klassiker tzatziki er bare altid super lækker som dip til brød eller tilbehør til en hovedret
vendes kødbollerne tilfældigt rundt i fadet og pensles igen med marinaden. Det asiatiske køkken er så fuld af smag ogmed hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationer frembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
Kødboller. Anret det hele på en tallerken og drys med persille eller dild. Når det regner og rusker udenfor, er det en sand lise for sjælen at spise en god varmt ret
Det blev derfor kødboller lavet af kalvekød, og dertil en tomatsovs med lidt fløde og hvidvin. Louise kom forbi i formiddags med lækkert brød fra Emmerys og så formåede vi, at fordrive et par timer eller tre med at få vendt verdenssituationen
De italienske kødboller er en af mine favoritretter. Jeg må altid lægge bånd på mig selv for ikke at fortsætte med at stoppe i munden efter at have spist fem stykker
Det var en almindelig klassiker - kødboller i tomatsauce (min veninde med allergi må få pesto på i stedet for) med frisk pasta, og det blev så mit start punkt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.