Selve pizzaen laves uden ost ogmed en forholdsvis stor mængde hakket oksekød. salt og peber. Tyrkisk pizza er lidt anderledes end den pizza vi normalt spiser
Tyrkisk pide med feta og persille. Pide med feta og persille. Når de kommer ud af ovnen pensler du dem med solsikkeolie eller en olie med presset hvidløg i, hvis man kan lide det
Den kan spises med smør og/eller pålæg. Pide er en tyrkisk pizza, der er velegnet til at have med i madpakken eller tage med på vej ud ad døren, når du skal til zumba, eller hvad du nu løber til i din travle hverdag
Spis den gerne sammen med vegansk Haydari ognogle lækre fladbrød. Snit tomat, agurk og løg i små tern, hak chilien helt fint og snit persille og mynte meget fint
Rør alting sammen til en god dellefars og steg en "prøve-delle". 4 portioner aftensmad og 4 madpakker. Steg dejlige deller og server dem gerne med Ris-salat medærterog stegte abrikoser 2 løg, finthakkede
Senere blev det muligt at købe flækkede ærter som gjorde at det blev lidt hurtigere, og i dag kan du jo købe gule ærter som færdigret til at varme eller som et pulver du rører op med vand eller bouillon ogkoger i kort tid
Jeg gemte skrog samt noget af det gode kyllingekød – og i dag blev det tryllet om til denne skønne kyllingesuppemed grønt og nudler, som var et stort hit blandt både store og små
Inspirationen til denne herlige frozen yogurtmed chokoladestykker kom straks til mig. I dagens Danmark sælger alle opskrifter der indeholder - eller hedder nogetmed - skyr, utrolig godt
Tomatsaften(som i forvejen er afmålt og blandet med boullion, så væskemængden passer, som angivet for pågældende ris) og boullionen røres sammen med krydderierne
Smag til med salt og peber. Når ærterne er møre, blendes retten med en stavblender. Jeg lavede med vilje en stor portion, da jeg tænker resterne kan bruges til at eksperimentere lidt med i de kommende dage
Indtil videre er jeg i hvert fald lykkelig over at man kan få et så velsmagende og godt produkt det her, der ikke er fyldt med sukker men smager syrligt som en yogurt skal
K. y. l. i. n. g. e. s. u. p. k. a. r. t. v. D. o. f. A. m. d. S. F. å. R. æ. ,. h. O. 4. /. w. C. b. -. J. I. 1. ½. 2. ø. 3. %. j. c. L. 0. V. M. T. t l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.