At lave mad i tagine er gået hen og blevet en slags "fast food" for mig. Til denne ret brugte jeg oksekød, gerne med lidt fedt så det ikke bliver tørt og Ras el hanout, som er en marrokansk krydderi blandning
Slå et æg ud i hver skål, og drys med salt og peber. Servér dine brunch ægmed ristet rugbrød. 12 æg. 1Til 2 stk 2 skiver tomater 3 skiver bacon 2 æg salt peber rugbrødLæg en skive tomat i hver skål – skålen skal kunne tåle at komme i ovnen. Bag dine brunch-æg i ovnen ved 200 grader i ca. 13-15 minutter, til æggene ikke er flydende mere
D. e. j. l. i. g. r. ø. n. s. a. t. m. d. p. æ. …. k. o. å. b. c. M. h. v. ,. u. S. J. f. O. ”. L. G. C. Æ. –. (. 1. ). 2. -. 3. 4. ½. é. y. 8. 0. T. K. R
Skidne æg er en lækker påskeret med et knap så lækkert navn. Smag til med salt og peber. Skidne æg serveres traditionen tro skidenlørdag (påskelørdag), som er ”skiden”, da der ikke er blevet gjort rent på de to helligdage, skærtorsdag og langfredag
Estragon bruges ofte i opskrifter med fjerkræ, æg og i dressinger, marinader og kryddereddike. Det er super delikat at dyppe sin baguette eller tartine i den bløde æggeblomme
I år har jeg prøvet kræfter med den traditionelle og klassiske danske påskeret ‘skidne æg’. Trods navnet, smager det utrolig lækkert og passer perfekt sammen med lidt sprødt bacon og et stykke smørristet rugbrød på påskebordet
SÅDAN EN MÅ DU EJEEn tagine er et specielt glaceret lerfad med kegleformet låg. Fisk, kylling eller kød tilberedes i fadet sammen med krydderier, urter og grøntsager
S. o. m. d. u. å. s. k. e. h. a. r. l. t. ,. E. L. K. R. j. g. æ. f. i. n. D. y. N. v. p. b. F. Æ. ø. -. I. C. c. O. 1. 2. /. M. (. ). P. B. 5. 8. V. J. 0. H. A. e l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.