Fold bagepapiret sammen om lammet så det er en så luftæt pakke som muligt. Lammet jeg har fotograferet til denne opskrift fik 12 timer ved100 grader uden varmluft. Det var en meget stor dansk lammekølle på 3½ kg. 1 Lammekølleca. 1 Lammekølle
700 g lammekølle i tern – eller du kan, som vi gjorde, bruge en omgang oksekød i gode tern 1 spsk hvidløgs- og ingefærpasta 5 grønne kardemommekapsler 200 g gule linser 100 g græskar, skrællet, uden kerner og i mindre tern [
S. m. a. g. s. l. ø. e. n. b. v. f. o. r. k. æ. t. d. i. å. I. ,. h. 5. L. u. p. D. (. 4. -. 6. ). 1. O. 8. c. 3. 7. 2. 0. R. H. F. j. K. y. C. T. 9. N. A. e g
( øv bøv, så de sidste par år har jeg sjældent købt eller spist lammekød. Dog har jeg været 'heldig' de sidste gange, så har nu fået mod på de uldne kræ igen, og det til trods at jeg måtte i 4 butikker før jeg kunne få fingrene i en lammekølle, tsk. 400-500 gr lammekød i tern. ) 400-500 gr lammekød i tern
Tilsæt lammet og steg dem under kraftig varme i fem minutters tid, så de får lidt stegeskorpe. 1,1 kg lammebov uden ben og afpudset for fedt og sener. 1,1 kg lammebov uden ben og afpudset for fedt og sener
- Og derfor faldt tanken straks på den lammekølle jeg havde liggende i fryseren. Kom lammekøllen i. Kom resten af hvidløgene og krydderurterne oven på lammet
1 lammeskulder på lige under 2 kg. 1 lammeskulder på lige under 2 kg Frisk rosmarin. Ja, der ligger en ske og ikke en kniv ved kødet og det er selvfølgelig, fordi kødet er så mørt, at det kan skrabes af benet med en ske
Dette persilledrys er oplagt til ossobuco, lammeretter og fiskeretter. I dag blev jeg inspireret af en veninde der skulle lave Ossobuco udfra en opskrift fra Aarstiderne
Brun lammekjøttet i rapsoljen. Her har jeg servert lammet med smørstekt rødkål og sellerirotmos. Her har jeg braisert lammebog med krydder og løk, og de 3 - 4 timene som kjøttet fikk i ovnen gjorde underverker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.