(svar på fedtprocent, muskler, sundhed indlægget) Det var også både sjovt og spændende. (svar på anmeldelse på Sofiekælderen indlægget) Ja, det var rigtig øv
Anret den kolde kartoffelcreme med laksefrikadelle, asparges, ærter og strøg sprød spelt over. Blend kartofler med urter, smør og smag til med salt og peber
Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke. Den søde tand får vi vidst alle sammen en gang i mellem (og særligt om eftermiddagen)
En sjældent gang laver jeg mig en smoothie, og denne gang skulle den være grøn. Den blev dejlig blid i sin smag og er oplagt til morgenmaden, brunchbordet eller som en lille snack
Jeg sørger dog for at tage en masse dejlige billeder, så når jeg (forhåbentligt snart) får lidt mere tid, har jeg masser af spændende og lækre ting, jeg glæder mig til at fortælle jer om
Rødkålssalat med nektariner, persille og hasselnødder. Medaljer. Kom den grønne salat på et fad, I en skål blandes cherrytomater, agurk, forårsløg og vindruer
Køl dem herefter hurtigt af under kold vand. Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Den her kolde kartoffelsalat er blevet piftet lidt op med en masse lækker bacon og sommerens lækre forårsløg er med til at give den lidt bid istedet for purløg
Madfidusen ser helt grønt i disse dage og melder sig på banen med endnu en grønlig opskrift. Jeg valgte en frugt version, da jeg fortsat er syg ogdermed småt-spisende (og ikke mindst småt-drikkende)
Vi mor og jeg havde bagt foccaciabrød og lavet saltede mandler + masse dips som pesto, hummus og varmrøget laksesalat til, og min tante tog den lækreste asiatiske grønne salat med til det grillede kød, som andre i min familie stod for
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.