Præriesteak med bagte gulerødder med italiensk bacon og urter
Life through my eyes
Life through my eyes
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 stor, tyk oksesteak, T-bone eller filét (Vi valgte roastbeef).
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 lille bdt. oregano
  • 1 bdt persille
  • 1 lille, rød chili
  • 2 fed hvidløg
  • ½ dl balsamicoeddike
  • 1 dl olivenolie
  • Salt og peber
  • 2 tsk dijonsennep
  • 1 tsk spansk paprika
  • Evt. blandede krydderurter, timian, rosmarin og oregano til pynt
  • 12 stk små gulerødder
  • 12 skive(r) pancetta eller god bacon, tynde
  • 12 kvist(e) friske urter, f.eks salvie, estragon og rosmarin
  • 0,5 dl tør hvidvin
  • 1 spsk
  • olivenolie
  • friskkværnet peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.